Muu toiminta


Seurakunnassa järjestetään konsertteja, joissa esiintyy vierailevia kuoroja sekä muita artisteja. 

 

Ystävänpäivää lähinnä olevana sunnuntaina seurakunta järjestää yhteistyössä Suomi-Kerhon kanssa ystävänpäiväjuhlan. Silloin valitaan mm. Vuoden Ystävät.

 

Kansainvälisenä naistenpäivänä seurakunnan puuhanaiset ovat järjestäneet naistenpäivälounaan ja arpajaiset ohjelmineen yhteistyössä suomalaisen ravintolayrittäjän kanssa.

 

Seurakunta toimii yhteistyössä Las Palmasin kunniakonsulaatin, Suomi-Kerhon, Suomi-koulun ja muiden suomalaisyhteisöjen, kuten matkanjärjestäjien ja oppaiden kanssa.

 

Seurakuntamme saa erilaisista tempauksista, kolehdeista ja vihkimaksuista tuloja taloutensa hoitamiseen, mutta se olisi täysin riittämätöntä, ellei Suomen Kirkkohallitus ja sen ulkoasiain osasto tukisi toiminta-avustuksin seurakuntaamme. Seurakunta vastaa toimiston ja kirkkojen vuokrista sekä paikallisista matkakuluista ja muista toimintaan liittyvistä kuluista.

 

Hoidamme tiedotustamme kirkon ilmoitustauluilla olevin ilmoituksin, hyödyntäen hotellien ilmoitustauluja ja matkatoimistojen opaskansioita, informoimme opasilloissa oppaita, messujen yhteydessä kuulutamme kirkoissa tulevista tapahtumista ja tiedotamme näiden seurakuntamme itse ylläpitämiämme kotisivujen lisäksi Suomen kirkon kotisivuilla osoitteissa www.suomenkirkkoespanjassa.net sekä www.evl.fi/ulkosuomalaiset.

Käytämme uutisointiin myös Suomi-Kerhon jäsenlehteä Canterasin kaikuja, joka löytyy osoitteesta www.suomi-kerho.net